Om Onkel og Tante - Egtved
Onkel og Tante er et privat børnehave og vuggestue med plads til 45 børn i alderen 0-6 år. Grundlæggende værdier er tid, samvær, nærvær og fællesskab, både i forhold til børn, forældre og ansatte. Dagligdagen er tilnærmelsesvis som i et privat hjem.
 
Vi vil gerne skabe en hverdag, hvor vi har det som én stor familie. Det betyder, at vi sidder og hygger os sammen når vi spiser, vi laver forskellige ting sammen, som vi hygger os med. Har børnene brug for en middagslur, er der mulighed for det, eller har man lyst til at sidde og putte sig i sofaen til en god historie, kan man gøre det. Har man brug for at komme i nattøj, med en dyne omkring sig, er det også i orden.

Onkel og Tante er madpakkefri. Vi tilbereder og serverer et formiddagsmåltid, frokost og eftermiddagsmad til børnene hver dag. Desuden vil der være morgenmad og sen eftermiddagsmad til de, der har brug for det.

Om morgenen og om eftermiddagen er der altid kaffe på kanden og man er som forældre velkomne til at slå sig ned og få en sludder med de øvrige forældre eller personalet. Hver fredag har vi fælles morgenmad, hvor hele familien kan komme og få rundstykker, kaffe, te og juice.
 

Sidst opdateret 17. juli 2016
Overgårdvej 2, 6040 Egtved, Tlf.: 28 44 12 33